Monday, July 9, 2012

Ingin Menjadi Jutawan Kosmetik? Rakan Niaga Produk Kecantikan – Super Ultra Glowing Dicari!

Rakan Niaga Produk Kecantikan
Ingin jadi jutawan kosmetik? 
Segera! Sertai kami untuk menjadi Stokis dan Pengedar 
Krim Kecantikan – Super Ultra Whitening 
WONDER GLOW Cosmetics Malaysia Sdn Bhd sedang mencari printis dan bakal usahawan untuk menjana pendapatan lumayan dengan menjadi  Super Stokis, Stokis dan Pengedar Tunggal produk kecantikan kami. Stokis dan pengedar tunggal dicari seluruh Malaysia! Kami membekal super krim pencerah ultra yang sungguh berkuasa 10 kali ganda! Krim ini mampu menjadikan wajah anda cerah dan putih berseri dengan cepat. Kami jamin 100% produk ini dapat menandingi produk pencerahan yang berada dipasaran! Inilah produk yang ditunggu-tunggu oleh semua wanita dan juga jejaka!
Krim ini mampu menghapuskan pigmentasi, tompok hitam, jerawat, dan juga kedutan dengan pantas dan selamat! Wajah gelap dan kusam akan menjadi cerah berseri serta pinkish effect seperti pelakon sinetron/telenovela ditelevisyen dan filem! Ini adalah anugerah teragung dalam industri dunia kecantikan! Krim kecantikan kami ini dapat memberi kesan kecerahan Ultra paling pantas dalam masa 48 jam (macam tak percaya bukan?!!). Mengandungi agen pemutihan yang selamat seperti Super Glutathione, Serum Vitamin C Infusions serta Sarang Burung Walet yang mengandungi agen kologen menakjubkan!!. TANPA pengelupasan!! Tidak mengandungi hydroquinone atau sebarang peluntur, merkuri/logam, paraben, peluntur, radikal bebas serta alergi seperti krim atau produk yang lain. Lupakan foundation/alas make up/cover face yang membuatkan kulit anda kelihatan tidak natural atau putih melepak bagaikan tepung gandum. Alas bedak juga memberi kesan yang tompok dan berbelak apabila berpeluh dibawah sinar matahari. Tambahan pula, kenapa perlu anda make up? Sedangkan anda mampu memiliki kulit sihat berseri tanpa cela dengan krim hebat ini.

Bahan aktif di dalam krim ini adalah Glutahione. Glutathione sememangnya diketahui mempunyai kesan maksima dan ia sangat hebat untuk kulit cerah serta bercahaya!! Ramai yang tidak tahu rahsia Glutathione ini. Ini merupakan rahsia selebriti Indonesia, Thailand dan juga Korea, di mana kebanyakan mereka mengambil Glutathione ini untuk kulit yang cantik. Lihat sahaja aktres sinetron kulit mereka putih dan bercahaya! Glutathione adalah rahsianya! Selain sebagai agen pencerah kulit, Glutathione bertindak sebagai anti oksidan yang kuat, anti kanser dan juga anti stress! Percayalah, selepas ini anda akan menjadi tatapan dan perhatian umum! Anda bagaikan seekor rama-rama yang baru lahir, selamat tinggal ugly duckling
Bagi Rakan Niaga seperti stokis dan pengedar, margin keuntungan adalah sehingga 30-60%!! Bergantung pada target sales, pendapatan anda boleh mencecah RM 5k hingga RM 50k ke atas sebulan! Untuk menjadi pengedar minimum 50 set unit. Manakala stokis  dan super stokis  500 unit ke atas. Harga retail untuk Set Basic RM 100 manakala Set Premium RM150Set Wonder RM 160 dan Set Ultra RM 180 . Setiap set terdiri 2 krim hebat untuk siang dan malam serta wonder bar soap untuk pencuci. Penggunaan amat mudah dan tidak mengelirukan seperti produk lain dipasaran. Hanya perlu menggunakan 2 kirim ini dan wonder bar soap sahaja bagi setiap kali penggunaan.
Hubungi saya - Kikirina La Folia
Cosmetics Consultant/Cosmecueticals & Aesthetics Team –
[ Wonder Glow Cosmetics Malaysia Sdn Bhd ] 
ditalian : +6016-755 9991/+607-772 1188


Untuk rakan niaga seluruh Malaysia. Segera! peluang ini sangat terhad!
Setiap super stokis, stokis dan pengedar hanya untuk satu kawasan sahaja. 


Layari blog kami :
www.wonderglow465.blogspot.com 
www.wonderglowcosmetics.blogspot.com

38 comments:

  1. Tawaran menjadi stokis dan agen telah dibuka. Segera hubungi kami. hotline-016-7559991

    ReplyDelete
  2. I enjoyed reading your blog post. It has been a few weeks now since I open up a proposal on my site for possible clients to buy sponsor ad space.

    ReplyDelete
  3. Salam..boleh email detail utk jd stokis wonder gloe

    ReplyDelete
  4. Salam..saya berminat nak jadi agen wonder glow..
    Boleh bagi maklumat detail?

    ReplyDelete
  5. Bole bg maklumat detail hazwanys@gmail.com

    ReplyDelete
  6. Bole bg detail d norrizaiyati@gmail.com

    ReplyDelete
  7. saya pun berminat nak jadi agen..camane ya..boleh bg penjelasan..dan kat mana nak dapat barang segera sekiranya saya di Puchong Bandar Puteri sekarang?

    ReplyDelete
  8. Saya nk jadi ahli.
    Nak guna.untuk.saya. n family..so berape.nk bayar

    ReplyDelete
  9. Saya nk jadi ahli.
    Nak guna.untuk.saya. n family..so berape.nk bayar

    ReplyDelete
  10. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  11. Syarat2 utk stokis ..tlg email sy dshashoppe@gmail.com

    ReplyDelete
  12. Saya berminat nak jd stokis... tolong pm details berkenaan syarat2 menjadi stokis.. email saya saidatul.sazaren@gmail.com

    ReplyDelete
  13. Kalau nak jadi agen mobile... macam mana syarat2 nya... boleh tolong pm saya tak? Email saya, naim_fauzie@yahoo.com tq :)

    ReplyDelete
  14. please e-mail detail term n condition utk jdi stokis at lynewinchester89@gmail.com / lynewinchester@yahoo.com..

    ReplyDelete
  15. Sy berminat..sila emailkan keterangan nuzur.nca@gmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. sila lawari www.wonderglowwarisan.blogspot.com disini buat belian online pon boleh jugak

      Delete
  16. salam, saya nak buat pembelian bagaimana?

    ReplyDelete
  17. Mcmmana nk jd agent?di kwsn n9 mna tempat nk dptkn stock?

    ReplyDelete
  18. Cmna nk jd agen or stokist or droship??
    Hubungi saya lyndaidy09@yahoo.com. .tq

    ReplyDelete
  19. Sy berminat..boleh email sy farizanoorhan@yahoo.com

    ReplyDelete
  20. sy sgt berminat. tolong email kan sya....
    nurzaliza@yahoo.com

    ReplyDelete
  21. sis, sy berminat, sy jgk pakai wonderglow.....
    email kt sy sis, (n.ibeautycare0n9@yahoo.com)

    ReplyDelete
  22. Plz email.. ma_lin_luv@yahoo.com... puas hati pas pki wg ni...

    ReplyDelete
  23. Hi...tlg email sy more details n cara2...sy sgt berminat utk jd ejen wg ni.. zulaihasiti@gmail.com :)

    ReplyDelete
  24. Berminat nak jd pengedar boleh email saya sofeakhairin@gmail.com

    ReplyDelete
  25. Sye berminat nk jadi ahli da agent untuk wonderglow...bole email sye di erna2605@yahoo.com

    ReplyDelete
  26. Mcmana nk jadi agen?
    Ingin guna n jual
    bsuryaasni@gmail.com

    ReplyDelete
  27. Saya nk jadi agen utk area klang/s.alam...emel sya suehaina82@gmail.com or wasap 0128588356

    ReplyDelete
  28. sy nk jd agen area kedah. .emel kt syamie92@gmail.com

    ReplyDelete
  29. SY BERMINAT NAK JADI AGEN AREA WANGSA MAJU/SETIAWANGSA/KERAMAT DAN CHERAS/SUNGAI BESI/KAJANG/PUTRAJAYA/SERI KEMBANGAN... EMEL PD fiezarosli@gmail.com

    ReplyDelete
  30. Visit my blog www.wahidahalladin.blogspot.com

    ReplyDelete
  31. Emailkan details ke risz_sheta@yahoo.com mcm mana nak jd agent

    ReplyDelete
  32. Email kan dtail.. azrieyzuw@gmail.com
    Modal saye 10k

    ReplyDelete
  33. Blh email bagaimana nak jadi mobile stokis? Sy dah pakai almost 6 months. Puas hati..
    Blh emailkan details ke reendr_bh@yahoo.co.uk .... tq :)

    ReplyDelete
  34. Boleh emailkan details untuk mobile stokis? shl_ly@yahoo.com.sg trima kasih..

    ReplyDelete
  35. Boleh emailkan details mobile stokis?
    azizmastura326@gmail.com

    ReplyDelete
  36. boleh contact careline 0167998505 atau 011-16180222

    ReplyDelete